Blog
Kezdő oldal Úti élménybeszámolók Letölthető demók Felveheti velünk a kapcsolatot Elvégzendő feladatok Időrendi sorrend
2006
November 11 Sárgödör tér Paks
Az időjárás kegyes volt hozzánk, +10 fok körüli volt a hőmérséklet. A szervezők sajnos elszámolták magukat a műsoridőkkel. 14:45-kor kezdtünk játszani a sátor előtt és a rendezvény 17:30-kor ért véget. A nagyon hosszúra sikeredett rendezvény tanulsága: 2 és fél órai műsorral nem lehet büntetni az embereket. Az idei bor egyébként rendkívül finom volt, a kapott kolbász és sült hús mindenkinek nagyon ízlett. Köszönet ezért a szervezőknek.
Október 28 Nagymányok Bläsertreffen országos döntő
Rengeteget készültünk a versenyre, nyugodtan állíthatom, hogy a zenekar felkészülése teljes volt. Nagyon jól játszottunk, sajnos a zsűri nem így értékelt, megint a mázai zenekar nyert. A több hátrányos dolog ellenére (basszus hiányos jobb sarok, 20 perc várakozás, amíg a másik zenekar játszik) jól teljesítettünk. A verseny program meghallgatható a Lőrincz Laci által készített videókon:
  • Alpenklänge Masurka
  • Trompetenpolka
  • Friedenstädte Ländler
  • Wenn der Wein blüht Walzer
  • Götterfunken Marsch
Szeptember 16 Dunaharaszti
Sajnos nem tudtunk időre odaérni, mert Levente még fújt még Szekszárdon. Utólag azért nem bántuk meg, mert iszonyatosan hosszú felvonulásban lett volna részünk. Mivel később érkeztünk, csak becsatlakoztunk a menethez, és ezt már könnyebben ki lehetett bírni. A szervezés nem volt valami elsőrangú, az ebéd viszont igen.
Szeptember 9 Sárgödör tér Paks
16:30-tól 17:00-ig térzene
17:00-tól 18:00-ig ünnepélyes megnyitó, műsorral
Augusztus 26 Paks, 15 éves jubileum
Forrás:Paks.hu
Nagyon jó visszhangú jól sikerült rendezvény volt. Addig is, amíg saját képeink felkerülnek, egy kis ízelítő a civil napról.
Köszönjük a jó képeket és a cikkeket a fotós és újságíró kollégáknak.
Paks.hu "Nagy sikere volt a Paksi Civil Napnak"
Paksi Hírnök Galéria
Július 15 Németkér
A szereplés nagyon jól sikerült, jelen volt a Göncz Kinga külügyminiszter asszony is. A műsor után még jó hangulatban beszélgettünk egymással, a sör kiváló hőmérsékletű volt.
Július 8 Budapest
Izgultam a pesti szereplés miatt, mert kissé hézagos volt a zenekar felállása. Hiányzott az Évi, Lombi, Tomi, Imre. Szerencsére Levente tudott segíteni rajtunk, és hívott kisegítő embereket, akik nagyszerűen megállták helyüket. Remélem, hogy máskor is eljönnek, ha úgy alakul. Kamarás Levente kitett magáért, a kaja és a sör bőséges volt. Kár, hogy egy kicsit kevesen voltak.
Június 4 Bonyhád
A bonyhádi szeeplés a művelődési ház előtti térzenére korlátozódott. Kicsit szokatlan volt, hogy bent a termben nem játszottunk, de sajnos nem tudtuk elvállalni, néhány tag egyéb elfoglaltsága miatt. Külön örömömre szolgált, hogy a meghívott zenekaroknak tetszett, ahogyan játszottunk. A szervezők kérésére kellett abbahagyni, hogy az emberek bemenjenek a megnyitóra.
Június 3 Paks
Szokásos Pünkösdi délután a piac téren. Délután sokan voltak, kevesellték, amit a zenekar játszott. Sajnos az estét elmosta az eső.
Április 29 Máza Bläsertreffen elődöntő
Nagy izgalommal utaztunk az elődöntőre, mert felkészülésünk úgy gondoltam, nem volt teljes. Utolsóként kértük magunkat, mert Mukesz készenlétben volt, Petinek meg szereplése volt még reggel. Izgultunk, hogy mindenki időben odaérjen, mikorra kell. A versenydrukk ellenére klasszul fújtunk. Három új számot tanultunk a válogatóra.
Április 8 Dunakömlőd
A rendezők az idővel enyhén szólva elszámolták magukat. Több, mint egy órás késéssel játszottunk de nagy sikerrel. A pörkölt, és a hangulat remek volt, a harmonika együttesek alaposan kitettek magukért. Szerintem senki nem bánta meg, aki meghallgatta a koncertet.
Február 18 Sváb bál
A Sváb bálhoz az ESZI csarnok jó választásnak tűnik, mivel szerencsére létszámban kinőttük már a Dunakömlődi Faluházat. Hangulatos, sikeres este kerekedett, csak kicsit keveset játszottunk. Ezt szóvá is tették nekünk, teljes joggal. A sör kellően hideg volt, reggelig szólt a talp alá való.
2018 Bläsertreffen
2017
2016 Roger Schilling 25 év
2015
2014 Pro Culture díj
2013 Közös koncert
2012 VI. Bläsertreffen
2011 Rogerschilling 20 év
2010 EKF Pécs
2009 Bläsertreffen 2. hely
2008 Pro Urbe díj
2007 Irány Spanyolország!
2006 Elődöntő első hely
2005 Kongresszusi központ
2004 CD
2003 Bläsertreffen 2. hely
2002 Spanyolország
2001 Gerlingen
2000 Görögország
1999 Büchenbach, Reichertshofen
1998 Büchenbach
1997 Sommerkahl
1996 A szereplések jegyében
1995 Töretlen fejlődés
1994 Az első kazetta
1993 Az igazi sörpartik
1992 Az első megmérettetés
1991 Az alakulás éve